Ismét szakmai gyakorlatot hirdet a PTI, ezúttal a PVO-n!

Szakmai gyakorlatra várunk az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának Politikatudományi Intézetébe olyan BA és MA hallgatókat, akik évfolyamdolgozatot, szakdolgozatot terveznek a politikai kommunikáció és a médiakutatás témájában vagy érdeklődnek a fenti területek iránt.

Amit ajánlunk: évfolyam- vagy szakdolgozati konzultáció, hozzáférés az MTA TK könyvtári és archívumi gyűjteményéhez, betekintés az MTA TK műhelymunkáiba.

Amit kérünk: adatgyűjtési feladatok jelenleg futó kutatásunkban, mely a magyar médianyilvánosságot vizsgálja innovatív hálózatkutatási módszerekkel.

A 3 hónapra meghirdetett program heti munkaideje 10 óra, melyet a kutatás vezetőjével való megállapodás szerinti beosztás mellett kell ellátni. Az Intézet a gyakornoki munkát igazolja a felsőoktatási intézmények számára.  

A gyakornoki feladatok bárhol elvégezhetők, igény esetén kutatási infrastruktúrát biztosítunk.

Hetente egy munkamegbeszélés várható az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont (1014 Budapest, Országház utca 30.) vagy a Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Közraktár u. 4–6.) épületében.

A kutatás vezetője Dr. Szabó Gabriella.

A jelentkezéshez kérjük csatoljanak egy rövid motivációs levelet és szakmai önéletrajzot, melyet a szabo.gabriella@tk.mta.hu email címre várunk.