Alkotói pályázat – eredményhirdetés

Alkotói pályázat – eredményhirdetés

2020 november folyamán lezárult a Társadalomtudományi Kutatóközpont Politikatudományi Intézet (TK PTI) által, immár negyedik alkalommal meghirdetett Alkotói pályázat bírálati szakasza, és a háromtagú zsűri meghozta a döntését.

A publikációs pályázaton hat egyetemi hallgató, illetve doktorandusz indult, jobbnál jobb pályaművekkel. Az Intézeti Tanács döntése értelmében a pályázat győztese Burai Krisztina, a BMGE Kommunikáció- és médiatudomány mesterképzés hallgatója lett. A győztes témája: Érzelmek és viralitás a közösségi médiában. Témavezető: Szabó Gabriella, TK PTI.

A győztesnek a pályázati időszak végén (2021. február 28.) egy 45–50 000 N terjedelmű cikket kell leadnia a Politikatudományi Szemlének, vagy a TK által kiadott más társadalomtudományi folyóiratnak. Az alkotói pályázat összege bruttó 100 ezer forint.

A TK PTI Intézeti Tanácsa a kiváló pályázatok közül két második helyezettet is kiválasztott. Szándékaink szerint Darabos Ádám (BCE) (téma: The role of Augustine in Reinhold Niebuhr’s political thought, témavezető Balázs Zoltán) és Kiss Renáta Lilla (ELTE ÁJK) (téma: Meggyőzni és győzni, témavezető: Bene Márton) munkáját is díjazni fogjuk, amennyiben benyújtja kész publikációját a TK valamely referált folyóiratához. Maszlag Fanni egyszeri külön díjban részesült, mint a 2020-as év legjobb fővároson kívüli pályázója.

 

Szabó Andrea,

igazgatóhelyettes

A bíráló bizottság elnöke